Plog 1: Terug in Rotterdam

Plog 1: Terug in Rotterdam

Good morning! Het is vandaag dinsdag en ik dacht laat ik eens ons weekend met jullie delen en daar een plogje van maken. Afgelopen weekend stond in het teken van een bezoek aan mijn schoonouders, we hadden onze vrienden over uit Zweden, voor de eerste keer sinds we in Leeuwarden wonen weer een bezoek aan Rotterdam gebracht en weer heerlijk een rondje varen in Friesland. Met het zomerse weer op de planning was dat volop genieten. Kijk je mee?

Ons weekend begon donderdag al, aan het begin van de avond reden we naar de “bewoonde” wereld om Rob zijn ouders weer eens te zien. Was gewoon de eerste keer sinds we in Friesland wonen, dus die hadden ons stiekem wel gemist. We hadden heerlijk in de tuin gegeten en bleven daar slapen.

Wij zijn allebei heel blij om weer een keer in Rotterdam te zijn. We liepen lekker wat rond, op het terras gezeten en nieuwe schoenen gekocht voor Rob, het voelde eigenlijk gewoon als thuiskomen..

Die hadden we ook wel verdiend.

Reunited! We hadden dit weekend bezoek uit Zweden, Sara kwam ons opzoeken met haar vriend, dat doen we gemiddeld 1 á 2 keer per jaar en dat is zo leuk! Sara ken ik toen wij allebei naar Canada gingen om daar te studeren voor een half jaar, we studeerden en woonden samen en maakten de leukste tripjes.

We sliepen in het Hotel nhow, zeker een aanrader wil je een mooie kamer met fantastisch uitzicht.

We zijn met de watertaxi naar de overkant gegaan, als je er dan toch bent is dit wel de leukste manier.

Eten bij de Harbour Club, konden gelukkig heerlijk buiten zitten, volop genieten dus.

Na het eten zijn we nog naar de Witte de Withstraat geweest, die mag je ook niet missen als je in Rotterdam bent. Uiteindelijk werd het nog heel gezellig, we kwamen ook nog wat oude collega’s/goede vrienden tegen.

Good morning Rotterdam, dit blijft toch mooi – a room with a view. Zaterdagochtend hebben we lekker wat ontbeten en zijn we nog even naar de Markthal geweest om vervolgens weer door te rijden naar het hoge Noorden. We gingen voor de verandering weer eens varen, toch de leukste manier om Friesland te zien 😉

Skål!

Daar zit hij weer, geconcentreerd en wel, de leukste kapitein.

Tijd om een hapje te eten..iets wat we heel graag doen.

Vervolgens onze boottocht weer voortgezet, kijk nou wat een plaatje. Eenmaal weer thuis hebben we nog uren gezellig bijgepraat en werd het uiteindelijk toch wel een keer bedtijd.

We hebben er een nieuwe hotspot bij in Leeuwarden genaamd ‘Proefverlof” het is een oude gevangenis geweest wat nu omgetoverd is tot een restaurant. Zeker een aanrader, je kan overigens ook heerlijk aan het water zitten en met je bootje aanmeren.

We sluiten het weekend af met nog een ritje naar Schiphol en gaan dan in de relax modus. Het was een fantastisch weekend, nu weer back to reality. Bedankt voor het lezen! Ik wens jullie een fijne week toe en hopen dat het zonnetje nog even aanblijft.

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *